Muut palvelumme Seinäjoella ja Länsi-Suomessa – voiteluaineet, ylipainesuodattimet, pölynhallintajärjestelmät ja ajoneuvotietokoneet

Tavoitat meidät täältä

AKV-Asennus Oy:n valikoimasta löydät myös voiteluaineet, ylipainesuodattimet, pölynhallintajärjestelmät, ajoneuvotietokoneet ja suodattimet ilman puhdistukseen suljetuissa tiloissa. Lue lisää tuotteistamme tällä sivulla tai tee suoraan tilaus! Toimialueemme ovat Seinäjoki, Vaasa, Kokkola, Tampere ja Rauma.

Ohjaamon ylipainesuodattimet

AKV-Asennus Oy myy, asentaa ja huoltaa FreshFilter-ylipainesuodattimia. Palvelemme asiakkaitamme Länsi-Suomen alueella aina Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa, Tampereella ja Raumalla asti. Kun pyydät asennusapua meiltä, ylipainesuodattimet ovat käytettävissäsi nopeammin kuin uskotkaan.

Ajoneuvotietokoneet

Kotimaiset AC Panther -ajoneuvotietokoneet on valmistettu kestämään vaativia, pohjoismaisia olosuhteita. Anna AC Panther -ajoneuvotietokoneesi meidän asennettavaksemme!
Lue lisää AC Panther -ajoneuvotietokoneista osoitteessa www.acev.fi.

Ohjaamon hengitysilman suodatus

FreshFilter-suodatinjärjestelmä puhdistaa kaiken työskentelyalueelta suodattimen läpi ohjaamoon virtaavan ilman epäpuhtauksista, kuten asbestista, erilaisista kaasuista ja pölyistä. Suodatettu ilma johdetaan puhtaana, bakteeri- ja viruskannoista vapaana hengitysilmana ohjaamoon. Asennuksen yhteydessä myös tiivistämme ohjaamon.

Pakokaasusuodattimet

Henkilökuntanne työskennellessä suljetussa tilassa, jossa kulkee liikkuvia ajoneuvoja tai on pysyvästi käynnissä olevia paikallismoottoreita, altistuvat he vaarallisille pakokaasujen hiukkasille. EHC-pakokaasusuodatin on yksinkertainen, edullinen mutta elintärkeä ratkaisu suljetun tilan päästöongelmaan.

Pölynhallintajärjestelmät

Pölynhallintajärjestelmä voidaan asentaa esipuhdistamaan moottorin imuilmaa tai ohjaamon tuloilmaa kohteissa, joissa ympäröivä ilma sisältää epäpuhtauksia. Järjestelmä tehostaa koneen suorituskykyä, parantaa polttoainetehokkuutta, pidentää ilmansuodattimen käyttöaikaa ja säästää sen käyttökuluja. 

Voiteluaineet

Edustamme CONOCO-merkkisiä voiteluaineita. Valikoimasta löytyvät ratkaisut eri järjestelmien ja kohteiden vaatimusten mukaan.