KESKUSVOITELUJÄRJESTELMÄT SEINÄJOELLA JA LÄNSI-SUOMESSA

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

AKV-Asennus myy, asentaa ja huoltaa SKF- ja Lincoln-keskusvoitelujärjestelmät. Tarjoamme useita erilaisia voitelumalleja, jotka sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimastamme löydät taatusti sopivat keskusvoitelujärjestelmät omiin tarpeisiisi! Palvelemme asiakkaita joustavasti koko Länsi-Suomen alueella, kuten Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa, Tampereella ja Raumalla.


Keskusvoitelujärjestelmillä tarkoitetaan laitteita, jotka voitelevat erityisesti raskaassa kalustossa liikkuvia niveliä, tappeja ja laakereita. Voitelulaitteessa on erillinen pumppuyksikkö, joka toimii ajastimella tai manuaalisesti. Voitelupumppuja on ilma-, sähkö- ja hydraulitoimisia. Ne soveltuvat muun muassa liikkuvaan kalustoon, työkoneisiin ja teollisuuteen. AKV-Asennus Oy:ltä onnistuvat myös nippakeskitykset. Nippakeskityksessä voitelu tapahtuu yhdestä paikasta kätevästi. 

SKF Vogel kalusto.

SKF Vogel

Lincoln kalusto.

Lincoln

SKF Minilube kalusto.

SKF Minilube

SKF Multilube kalusto.

SKF Multilube

SKF 40 PGAS kalusto.

SKF 40 PGAS

SKF-keskusvoitelujärjestelmä

SKF-keskusvoitelujärjestelmä on suunniteltu erityisesti raskaisiin ajoneuvoihin. SKF-keskusvoitelujärjestelmä parantaa kuljetuskaluston ja liikkuvien työkoneiden käytettävyyttä. 


Täysin automaattinen järjestelmä koostuu ohjauskeskuksesta, pumppausyksiköstä, putkistosta ja annostelijoista. Keskusvoitelujärjestelmä voitelee käytön aikana sekä ajoneuvon että oheislaitteet. Se sopii kaikkiin auto- ja konemerkkeihin. Keskusvoitelujärjestelmä toimii olosuhteista riippumatta ja estää voitelusta johtuvia laakerivaurioita jopa 90 % käsinvoiteluun verrattuna. Myös rasvausseisokit poistuvat kokonaan!


Raskaissa ajoneuvoissa ja niihin liitettävissä laitteissa on useita kohteita, jotka vaativat jatkuvaa voitelua toimiakseen moitteettomasti. Voitelun tarvetta lisää myös se, että koneet ovat usein alttiita hiekalle, vedelle, pölylle ja muille kuluttaville tekijöille.

Tutustu myös sammutusjärjestelmiin